Yoga en Meditatie Lessen

Deze lessen zijn gericht op het verbinden met het subtiele energetische lichaam met behulp van diverse yoga en meditatie oefeningen. De oefeningen komen voort uit diverse bronnen; o.a. het Tibetaanse Boeddhisme, Chinese Qi Gong, Hatha Yoga, Yin Yoga, Mindfulness, Ayurveda, Sjamanisme. 

Get In Touch

Deze lessenreeksen is een uitnodiging om ‘in aanraking te komen’ met de tastzin. Het is geschikt voor iedereen die thuis wil komen in zijn lichaam, en nieuwsgierig is om de wereld van beweging en lichaamswerk te verkennen.

De lessen worden gegeven door Katarina van Moving Presence.

Mantra Meditatie Avonden

Luisteren naar mantra muziek en het zelf zingen van de mantra’s is als een poort naar onszelf, naar ons lichaam en ons diepere gevoelsleven. Het helpt ons om te openen en de ruimte die er in ons allemaal is, te ervaren. De mantra’s nodigen je uit om uit je hoofd in je hart te gaan, en vanuit daar is alles mogelijk. We komen weer diep in verbinding en in openheid met onszelf en alles om ons heen.

De lessen worden gegeven door Elke van One Sound.

De yoga en meditatielessen, de Get in Touch lessenreeks en de mantra avonden zijn laagdrempelig. Ze zijn voor iedereen die thuis wil komen in zijn/haar lichaam, in stilte en in beweging. De natuur om ons heen helpt ons om ons te verbinden met onszelf en onze omgeving. 

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, meditatie, dans en/of mantra zingen.

Thai Yoga Massage

Aanraking   Luisteren  Compassie

Deze behandeling richt zich op de spier- fasciale en energetische lagen van het lichaam door middel van toegepaste acupressuur, dynamische rekoefeningen, en compassievolle aanraking.

Katarina past ritmisch schommelen toe, om de vloeistoffen in beweging te brengen, en het lichaam te revitaliseren. De massage is een manier om ruimte te creëren, om je te verbinden met je innerlijke landschap, en de helende wijsheid van je lichaam. Het is een moment voor jezelf om een gevoel van aanwezigheid, vitaliteit en diepe ontspanning te verwelkomen. 

Praktische informatie
De behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur en wordt uitgevoerd op een grote massagemat op de vloer. Er wordt geen massageolie gebruikt en de ontvanger draagt comfortabele kleding.

Kosten
Per behandeling: 85 euro

Afspraak maken
Stuur een mailtje naar katarina.vandenwouwer@gmail.com

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website