Workshop In Connectie met Paarden

Inspirerend samenzijn met collega’s

Deze workshop biedt jou en jouw collega’s de mogelijkheid om samen te komen en paardencoaching te ervaren. In een 3 uur durende workshop met een kleine groep van maximaal 5 deelnemers ben je er ècht even uit, word je geïnspireerd door de wijsheid van paarden en ontmoet je jouw collega’s op een prachtige locatie met uitzicht op een natuurgebied.

Tijdens de workshop heb je de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en met elkaar te ervaren wat er in jou en de ander leeft. Met behulp van de paarden leg je contact met jezelf en elkaar, laat je spanningen los, kom je tot jezelf en daarmee meer in balans.

In de natuur en in contact met paarden leggen jullie onderling weer verbinding met elkaar. Je hebt even oog voor elkaar buiten de werkomgeving om.

Ben je samen met collega’s op zoek naar een mooie verbindende workshop, waarbij je meer inzicht krijgt in jezelf, je in balans en tot ontspanning komt en in contact bent met jouw collega’s, vraag dan naar de mogelijkheden.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over mijn activiteiten en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website