Wild Horses land

Uit de kleigrond van Pijnacker is langzaam maar zeker een oase van rust en natuur ontstaan. Op dit land word je uitgenodigd om de connectie met jezelf en met alles om je heen te onderzoeken en te verdiepen.

Het land biedt alle mogelijkheden om tot zelfonderzoek en inzicht te komen, zoals een mooie workshopruimte, een overdekte coachgelegenheid en een bijzonder mooi uitzicht op een natuurgebied.

Onze paarden

Bij Wild Horses leven de paarden in een kudde. Het onderlinge sociale contact is essentieel voor hun fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Met de middelen die wij hebben, proberen we zo natuurlijk mogelijke leefomstandigheden te creëren.

Een paard, voorzien in zijn natuurlijke behoeftes kan zichzelf zijn en is uitgebalanceerd en krachtig.

Golden Dawn. Deze jong volwassen ruin windt er geen doekjes op en zal je zeker niet pleasen. Maar als hij voelt dat jij hem nodig hebt, dan zal hij er voor je zijn als een rots in de branding.

Esha; deze gevoelige volwassen merrie houdt van aandacht en wil graag aanhaken. Echter, als je haar te veel forceert, zal ze geen hoef verzetten. Frustratie en spanningen helpt ze graag afvloeien, om vervolgens weer samen in beweging te komen

Milou; deze rustige jong volwassen merrie voelt goed aan wanneer jij een steuntje in de rug kan gebruiken. Zij laat met heel haar wezen zien hoe het is om zelfstandig en zelfredzaam te zijn.

August; deze volwassen ruin met zijn imposante uitstraling, heeft een karakter van goud. Hij laat feilloos zien waar de blokkades zitten. “Ik ben er voor je, maar je moet het zelf doen” is een van zijn motto’s!

Roos; deze lieve gevoelige jong volwassen merrie en half zus van Milou is dan wel de onderste in “rang”, maar aan haar persoonlijkheid zal het niet liggen. Ze zal het je niet makkelijk maken; als jij naar links wilt, zal zij gegarandeerd naar rechts willen. Dus je moet van goede huize komen bij deze dame.

Kobus; deze gezellige stoere pony brengt veel wijsheid in de sessies. Waar jij de weg niet meer weet, helpt Kobus je deze weer te vinden.

Onze binnenruimte

Naast de paarden en de prachtige buitenterreinen beschikken wij ook over een ruime lichte binnenruimte voor onze sessies en workshops.

Onze overkapping

Mocht het regenen dan houden we geen sessies in de bak of paddock, maar onder onze mooie grote overkapping met een prachtig uitzicht op het natuurgebied.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website