Teamtraining “Hervind de verbinding”

In deze training moedigen onze trainers en de paarden jullie aan, om de uitdagingen in het team op een diepere laag aan te gaan.

Welzijn voor een ieder binnen het team staat centraal.

Training “Authentiek leiderschap”

In deze dagtraining krijg je direct inzicht in jouw kwaliteiten, werk je o.a. aan hoe je jouw kwaliteiten inzet en aan jouw persoonlijk en authentiek leiderschap.

Eigen regie en leiden vanuit authenticiteit staan centraal.

Workshop “Ruimte voor reflectie”

In deze inspirerende workshop krijg je de kans om in korte tijd belangrijke inzichten in jezelf te krijgen.

Leer jezelf goed kennen.

“Echt een hele goede en mooie workshop. Een workshop echt voor jezelf om ruimte te creëeren voor zelfontwikkeling. Bij andere workshops leer je een vaardigheid. Door deze workshop leer je jezelf goed kennen!”

“Bijzonder en zeer ontspannen, geeft inzicht in jezelf”

“De opbouw van de workshop was goed. Mede daardoor was er ruimte voor onderling vertrouwen waardoor iedereen zichzelf kon zijn. Ik was verbaasd wat het bij anderen en mij heeft losgemaakt.”

Vrijblijvende offerte ontvangen?

In een kennismakingsgesprek bespreek ik graag wat jullie wensen zijn, om op basis daarvan een vrijblijvende offerte te maken. Als je hieronder je gegevens achterlaat, neem ik snel contact met je op.

Naam(Vereist)

Ik mail je binnen twee dagen terug om een vrijblijvende bel afspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

REFERENTIES

“Het waren zeer leerzame, inspirerende en waardevolle dagen. Jubine neemt je mee in een warm bad waar alles er mag zijn. Voor mij past deze module helemaal in waar ik nu zelf sta en dingen ervaar. Meer lichaamsgericht en in het hier nu. Zeer waardevol om ook deze kant te onderzoeken en te ervaren, voor jezelf als coach, maar ook als je zelf in de bak staat. “

Er is geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan deze ervaring heb gedacht. Ik verbaas me nog steeds dat zaken minder diep raken. Het lukt me steeds beter om emoties van anderen bij hen te laten. Ik kan meer loslaten en durf meer voor mezelf te kiezen.

Marlon

Deel jouw referentie met ons

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website