GA DE VERDIEPING AAN.

Ontdek wat belichaamd coachen betekent voor jou en je cliënten, en de rol die paarden daarin kunnen spelen.

Training Paardencoaching “de Verdieping”

Leer hoe je het voelen kunt integreren in al jouw sessies, ook als de coachee ver van zijn of haar gevoel afstaat.


ZAT. 30 SEPT T.M. MA 2 OKT (NOG 1 PLEK)
DO. 7 T.M. ZAT 9 MRT
’24
VRIJ. 12 T.M. ZO 14 APR ’24

Verdiepingstraining “Werken met paarden en (seksueel) trauma”

Leer hoe je op een veilige manier en professioneel met deze problematiek kunt werken.


1 NOV, 8 NOV, 22 NOV en 29 NOV 2023 (4-daagse)
6 MRT, 13 MRT, 20 MRT en 3 APR 2024 (4-daagse)
Summerschool: 15 T/M 19 JULI 2024 (5-daagse)

Meer informatie ontvangen?

In een telefoongesprek beantwoord ik graag al jouw vragen. Als je hieronder jouw gegevens achterlaat, neem ik snel contact met je op.

Naam(Vereist)

Ik mail je binnen twee dagen terug om een vrijblijvende bel afspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

REFERENTIES

“Het waren zeer leerzame, inspirerende en waardevolle dagen. Jubine neemt je mee in een warm bad waar alles er mag zijn. Voor mij past deze module helemaal in waar ik nu zelf sta en dingen ervaar. Meer lichaamsgericht en in het hier nu. Zeer waardevol om ook deze kant te onderzoeken en te ervaren, voor jezelf als coach, maar ook als je zelf in de bak staat. “

Er is geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan deze ervaring heb gedacht. Ik verbaas me nog steeds dat zaken minder diep raken. Het lukt me steeds beter om emoties van anderen bij hen te laten. Ik kan meer loslaten en durf meer voor mezelf te kiezen.

Marlon

Deel jouw referentie met ons