1-daagse Pegasus Training

Dit is een 1-daagse lichaams- en ervaringsgerichte trainingvoor (paarden)coaches en therapeuten. De training is erop gericht om jou samen met de paarden te begeleiden om jouw eigen blokkades te herkennen, ermee in contact te zijn en deze te doorleven. We nemen jou mee in een ervarings- en leerproces met onze unieke werkwijze op somatisch en systemisch vlak.

2-daagse Pegasus Verdiepingstrainingen

Dit zijn verdiepingstrainingen op het vlak van somatisch (soma=lichaam) en systemisch coachen met inzet van paarden.

Merk jij dat je bij sommige cliënten gaat twijfelen aan jezelf. Je doet je best en werkt hard, maar toch lukt het je niet om tot bepaalde cliënten door te dringen. Je bent er veel mee bezig en weet niet zeker hoe je verder moet. Je ervaart energieverlies en voelt je uit balans, terwijl je juist zo graag vol zelfvertrouwen je werk zou doen.

Wil jij die invoelende coach zijn die van betekenis is voor anderen en zelfverzekerd, vanuit intuïtie cliënten begeleidt? Waarbij het begeleiden geen energie kost; in tegendeel je krijgt er energie van! Je weet de waarde van jouw werk en blijft dicht bij jezelf. Je coacht vanuit je eigen authenticiteit en weet die cliënten aan te trekken die bij jou passen.

Dan zijn deze trainingen een aanrader. Zie de agenda voor onze actuele trainingen.

“All problems are psychological but all solutions are spiritual.”

~ Thomas Hora MD

Pegasus Training 1 op 1

Supervisie en mentoring sessies voor (paarden)coaches met behulp van somatische paardencoaching.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over mijn activiteiten en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website