Pegasus training

Dé zelfbewustwordingstraining voor therapeuten, psychologen, hulpverleners, coaches, opstellers etc.

De trainingen zijn ervaringsgericht en zijn bedoeld om jou een stap verder te brengen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt in contact te brengen met jouw innerlijke en natuurlijke wijsheid. Deze trainingen zijn erop gericht om jou samen met de paarden te begeleiden om eigen blokkades/trauma’s te herkennen, ermee in contact te zijn en deze te doorleven.

Tijdens de trainingen werken wij op diepgaande wijze samen met de paarden, zodat jij een volgende stap in jouw zelfbewustwording kan zetten.

1-daagse Pegasus training

Become inspired by your own wisdom.

Dit is een 1-daagse lichaams- en ervaringsgerichte training voor (paarden)coaches, psychologen, (psycho)therapeuten, psychiaters, artsen, psychologen en andere professionele zorgverleners. 

Deze eendaagse training is erop gericht om jou samen met de paarden te begeleiden om jouw eigen blokkades en trauma’s te herkennen, ermee in contact te zijn en deze te doorleven. We nemen jou mee in een ervarings- en leerproces zodat de toegepaste ervaringsgerichte systemische en somatische werkwijze kunt toepassen in jouw eigen praktijk.

3-daagse training

Connect on a deep level with your unique and universal wisdom.

Dit is een driedaagse lichaams- en ervaringsgerichte training voor (paarden)coaches, psychologen, (psycho)therapeuten, psychiaters, artsen, psychologen en andere professionele zorgverleners. Deze training wordt gegeven in retraite vorm, waarbij je 3 dagen lang intensief met jezelf bezig bent.

Je legt contact met je lichaam en hetgeen je voelt met behulp van somatische paardencoaching en laat spanningen in je lichaam los. Hierdoor ontspan je steeds meer en kom je in contact met jouw intuïtie en unieke wijsheid en met alles om je heen. 

​De training is erop gericht om jou als coach verder te brengen in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat je steeds meer vertrouwt op jouw intuïtie bij het begeleiden van anderen. 

Persoonlijke training

Supervisie en mentoring sessies voor (paarden)coaches met behulp van somatische paardencoaching.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten en workshops? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, met aankondigingen en datums.

Ik doe niet aan spam, lees in mijn privacybeleid hoe ik omga met jouw gegevens

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website