Teamtraining met paarden

Paarden brengen duidelijk de verhoudingen binnen het team in beeld. Als er een verstoring binnen het team is, zullen zij hierop reageren. Zo kun je heel direct en vooral ervaringsgericht inzicht krijgen in het functioneren van het team als geheel, maar ook op individueel niveau. 

Teamtraining met paarden is daarom efficiënt en werkt blokkade doorbrekend, op het vlak van samenwerking, communicatie en verbinding. Veiligheid, verbinding en wederzijds vertrouwen liggen aan de basis van een goede samenwerking. Paarden als kuddedieren helpen ons deze verbinding te leggen.

Klik hier om de flyer te openen van de Teamtraining

Teamtraining op maat


Wij verzorgen graag een teamtraining op maat. Vooraf hebben we een uitvoerige kennismaking en intake en bespreken we de doelen en de opzet van de training. Wij stemmen ons op de onderstroom; wat wil er wezenlijk bereikt worden met de training? Op basis van de intake zullen wij een programma samenstellen waarbij de inzet van paarden afgewisseld zal worden met elementen als dialoog, expressie met klank, reflectieve- en lichaamsbewustzijnsoefeningen.

Het is mogelijk de teamtraining uit te breiden met een lunch, borrel en/of avondmaaltijd.

Teamtraining in co-creatie

Het team bepaalt grotendeels zelf de inhoud en de onderdelen van het programma, met input van de trainers. Wij begeleiden de teamleden in het steeds duidelijker krijgen van de intentie en de doelen voor de teamtraining. Wij stemmen ons af op de onderstroom, op de bewegingen/veranderingen die gemaakt willen worden binnen het team en op de mens achter de rol binnen het team. Een teamtraining in co-creatie zorgt voor focus, verdieping en eigenaarschap voor het behalen van de doelen van de training.

Paarden werken graag samen, nemen altijd hun verantwoordelijkheid in de kudde en zijn onderling verfijnd op elkaar afgestemd. Deze principes staan centraal in de teamtrainingen van Wild Horse Coaching.

Het is mogelijk de teamtraining uit te breiden met een lunch, borrel en/of avondmaaltijd.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten en workshops? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, met aankondigingen en datums.

Ik doe niet aan spam, lees in mijn privacybeleid hoe ik omga met jouw gegevens

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website