Trainingen met paarden

Wild Horses biedt een scala aan trainingen aan, waaronder teamtrainingen op maat en in co-creatie, persoonlijk leiderschapstrainingen en trainingen in retraitevorm voor coaches en therapeuten.

In de trainingen staat contact centraal. De natuur en de paarden zijn hierbij inspiratiebronnen om in verbinding te zijn en vanuit verbinding samen te werken, dan wel af te stemmen op de ander.

Kracht van de kudde

Paarden werken graag samen, nemen altijd hun verantwoordelijkheid in de kudde en zijn onderling verfijnd op elkaar afgestemd. Deze principes staan centraal in de teamtrainingen van Wild Horse Coaching.

Teamtraining op maat

Graag verzorgen wij een teamtraining op maat. Wij stemmen ons bij het samenstellen van de training af op de onderstroom; wat wil er wezenlijk bereikt worden met de training? 

Op basis van de intake zullen wij een programma samenstellen waarbij de inzet van paarden afgewisseld zal worden met elementen als dialoog, werken met non-verbale communicatie, klank en lichaamsoefeningen.

Teamtraining in co-creatie

Bij een teamtraining in co-creatie bepaalt het team grotendeels zelf de inhoud en de onderdelen van het programma, met input van de trainers van Wild Horses.

Ook zorgt het team voor een aantal afgevaardigden dat de verantwoordelijkheid en de begeleiding van de diverse onderdelen van de dag in handen heeft. Wild Horses stoomt de afgevaardigden klaar voor de trainingsdag.

Dit zorgt voor een verrassend krachtig samenspel, eigenaarschap en bereidheid van het hele team om te focussen en te verdiepen.

Trainingen voor therapeuten/coaches

Het doel van de trainingen in retraitevorm is het verdiepen van de connectie met jezelf, om van daaruit afgestemd te kunnen zijn in je werk als coach/therapeut.

We werken gedurende de trainingsdagen lichaams- en ervaringsgericht. Blokkades die jij ervaart in jouw werk als therapeut mogen op een veilige manier onderzocht worden.

Tijdens de retraitedagen werken we met de natuur, de paarden en lichaamsgericht werken vanuit de visie van DvT (Developmental Transformations). Dit om nieuwe verbindingen te leggen in jezelf en steviger in je werk als coach/therapeut te komen staan.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over mijn activiteiten en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website