Teamcoaching met paarden

Zoek je naar een originele en effectieve manier om met jullie team, afdeling of medewerkers te werken aan onderlinge verbinding, communicatie en inzicht? Wil je uit de dagelijkse drukte, de rust en de natuur ervaren om zo in contact en nader tot elkaar te komen. En wil je uitdagingen binnen jouw organisatie of team op een directe en unieke manier onderzoeken.

Zie hieronder direct ons aanbod voor teamcoaching met paarden.

Teambuilding met paarden”de verbinding”

In deze teambuilding met paarden worden jullie geïnspireerd en uitgenodigd om nader tot elkaar te komen en de uitdagingen binnen het team samen aan te gaan.

Welzijn voor een ieder binnen het team staat centraal.

Management training met paarden “Authentiek leiderschap”

In deze management training met paarden krijg je direct inzicht in jouw kwaliteiten, werk je o.a. aan hoe je jouw kwaliteiten inzet en aan jouw persoonlijk en authentiek leiderschap.

Eigen regie en leiden vanuit authenticiteit staan centraal.

Teamtraining met paarden “Ruimte voor reflectie”

Deze inspirerende teamtraining met paarden vergroot de saamhorigheid tussen jou en jouw collega’s en je krijgt in korte tijd belangrijke inzichten in jezelf.

Leer elkaar en vooral jezelf beter kennen.

Loopbaanbegeleiding met Paardencoaching

In een traject van 6-8 sessies doorloop je een transformatief proces waarin je de stappen zet die nodig zijn in jouw loopbaan.

Kom in je kracht en neem regie over jouw loopbaan.

Teambuilding “de verbinding”

 • Duur: 1 dagdeel/dag
 • Datum: in overleg
 • Indicatie kosten: Voor een dagtraining van een groep van 10 personen met 1 trainer € 2000,- excl. BTW, excl. kosten lunch
 • Inclusief uitgebreid koffie- en thee arrangement
 • Lunch kan in overleg verzorgd worden
 • Je ontvangt altijd vooraf een passende offerte

Training “Authentiek leiderschap”

 • Duur: 1 dag
  Datum: in overleg
 • Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 12 personen
 • Aantal trainers: 2
 • Kosten: € 375,- per deelnemer, excl. BTW
 • Inclusief koffie/thee/snacks en lunch
 • Je ontvangt altijd vooraf een passende offerte

Workshop
“Ruimte voor reflectie”

 • Duur: 3 uur
 • Datum: in overleg
 • Aantal deelnemers: maximaal 5
 • Kosten: € 175,- per deelnemer, excl. BTW
 • Inclusief koffie/thee/snacks

Loopbaanbegeleiding met Paardencoaching

 • Traject: 6 sessies
 • Duur: 3/4 maanden
 • Duur sessies: +/- 1,5 uur
 • Kosten: € 1.500,- excl. BTW

Zij gingen jullie voor

Wild Horse Coaching werkt voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren, zoals financiële instellingen, ministeries en zorginstellingen. Opdrachtgevers zijn onder meer:


“Met ons team hebben we een bijzonder inspirerende en verbindende dag gehad bij Wild Horse Coaching. Onder professionele begeleiding zijn we in contact geweest met de paarden en hebben daarbij waardevolle inzichten opgedaan over zowel onze teamdynamiek als het individu. Alle coaches hadden ruime ervaring met paarden en zorgden ervoor dat een ieder van ons met vertrouwen kon deelnemen aan de activiteiten.

De locatie is bovendien prachtig gelegen midden in een groene omgeving en de goede voorzieningen en begeleiding maakten dat veel collega’s de dag als een welkom moment van rust en onderlinge verbinding hebben ervaren.” ~ Manager afdeling Ministerie van Justitie en Veiligheid

“De teamoefeningen met het paard laten duidelijk zien dat wat individueel geen succes heeft, in teamverband wel lukt. Het gesprek dat daarna op gang kwam onder leiding van trainer Jubine is van meer diepgang dan tijdens een sessie in een meer traditionele setting. Door de combinatie van het paard en trainer Jubine kwam het team in gesprek, wat resulteerde in meer inzicht en daarmee ook handvaten voor oplossingen.” ~ Manager team financiële instelling


Uniek trainingscentrum met paarden

De trainingen, workshops en coachings vinden plaats binnen en buiten op de prachtige coachings- en trainingslocatie van Wild Horses. De locatie is bijzonder gelegen aan de rand van een natuurgebied. En biedt veel sfeer en privacy.

De trainers zijn zeer ervaren (paarden)coaches en trainers. Zij nemen je mee in een bijzondere ervaring en inspireren om op een andere manier te kijken, maar vooral te ervaren, op het vlak van verbinding en communicatie.

“It was a wonderful experience. I believe everyone should attend such a workshop, it is so enriching to interact with horses and there is so much to learn. I think Jubine is a great coach. She provides the tool to make the most of this course but also enables people to be open and really feel and let the energy flow. I enjoyed this course so much that I recommend that everyone with an open mind try it!” ~ Medewerker financiële instelling

“Trainer straalde rust, deskundigheid en vertrouwen uit. Binnen 5 min had het paard mijn issue tevoorschijn getoverd. De trainer stelde de juiste vragen. Ik kan het niet uitleggen; je moet dit echt zelf ervaren. Heel bijzonder!” ~ Medewerker zorginstelling

Vrijblijvende offerte ontvangen?

In een kennismakingsgesprek bespreek ik graag wat jullie wensen zijn, om op basis daarvan een vrijblijvende offerte te maken. Als je hieronder je gegevens achterlaat, neem ik snel contact met je op.

Naam(Vereist)

Ik mail je binnen twee dagen terug om een vrijblijvende bel afspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

0
  0
  Jouw bestelling
  Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website