Individuele trajecten

Een individueel traject met behulp van lichaamsgerichte en somatische paardencoaching helpt je om in balans en je kracht te komen. Deze vorm van werken brengt je thuis in je lichaam; uit je hoofd naar je gevoel.

De paarden helpen je om jezelf te accepteren en jouw behoeftes en grenzen te leren herkennen en aangeven. Zo kan je weer openstaan voor het leven en hetgeen het leven te bieden heeft. Je ervaart het leven met al haar uitdagingen veel evenwichtiger en gegronder.

Traumaverwerking

Lichaamsgerichte en somatische paardencoaching helpt je om de hoge spanningen als gevolg van een trauma te ontladen. De somatische en energetische intelligentie van het lichaam wordt hierbij geactiveerd.

Ten gevolge van een trauma kun je je niet veilig voelen, vervreemd, angstig, snel geagiteerd of in paniek, terwijl er rationeel bezien niets aan de hand is. Deze manier van werken helpt je jezelf weer terug te vinden en je weer veilig te voelen in je eigen lichaam.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over mijn activiteiten en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website