Paardencoaching in Zuid-Holland, Pijnacker

In Zuid-Holland, Pijnacker aan de rand van het prachtige natuurgebied het Balije Bos vind je Wild Horses. Wild Horses is een uniek coachings- en trainingscentrum, waar je terechtkunt voor transformatie, dieper inzicht, therapie met paarden en bewustwording met behulp van paardencoaching. Ook voor bedrijven en organisaties is er een inspirerend aanbod voor teambuilding en leiderschapsontwikkeling.

Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en vraag mij naar de mogelijkheden.

Een op een paardentherapie Zuid-Holland

 • Loop jij tegen uitdagingen of blokkades aan?
 • Heb je veel spanningen en onrust?
 • Ben je jouw balans en jouw gevoel van richting kwijt?
 • Ben je op zoek naar een paardencoach die je helpt een laag dieper te gaan in een een-op-een coachingstraject of naar een inspirerende workshop paardencoaching?

Kijk dan eens bij mijn aanbod en neem hier vrijblijvend contact op!

Paardencoaching voor bedrijven en organisaties Zuid-Holland

 • Ben je als team op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit?
 • Wil je als team nader tot elkaar komen?
 • Wil je eventuele disbalans binnen het team herstellen?
 • Zodat alle neuzen weer dezelfde richting op komen te staan?

Neem dan hier contact op voor de mogelijkheden.

Paardencoach en trainer Jubine Nijmeijer

De coachings en trainingen worden begeleid door Jubine Nijmeijer. Jubine is al sinds 2012 fulltime paardencoach. Haar visie is integratief en gericht op bewustwording. Zij is een expert in het creëren van meer zelf- en lichaamsbewustzijn met behulp van de paarden. Zij beheerst het paardencoachingsvak tot in de puntjes door haar rijke ervaring met het begeleiden van individuen, groepen en teams. Zij werkt graag samen met andere ervaren paardencoaches, trainers en yoga- en meditatiedocenten.

Zij heeft haar eigen unieke werkwijze ontwikkeld waarmee zij ook andere paardencoaches inspireert.

“Ik heb de paardencoaching als zeer prettig en doeltreffend ervaren. De ervaring van in de natuur zijn met de paarden die op subtiele manier het juiste aanraken. Zonder veel te praten weet Jubine het juiste te zeggen, alsof het hele proces vanzelf gaat. Echt het voelen, in het hier en nu zijn staat centraal, de tijd staat even stil. Het heeft mij erg geholpen om nu mijn eigen pad te gaan en ik raad het iedereen aan” ~ Sandra

“Wat een geweldig weekend. De combinatie van coaching met de paarden is magisch. Heel bijzonder, confronterend, verrassend en ontroerend. De manier waarop Jubine de coaching en de vertaling van de paarden oppakt is eerlijk en direct. ” ~ Ella

“Wat ik heel fijn vind aan de begeleiding van Jubine is dat zij volledig aanwezig is. Voelbaar is dat zij zelf geaard is en met haar energie aanwezig is in haar lijf. Hiermee creëert zij een veilige bedding en helpt ze je om zelf ook meer in je lichaam te kunnen zakken. Heel helpend en waardevol. Zeker wanneer is er sprake is van trauma en/of wanneer je geneigd bent om te reageren of (onbewust) af te stemmen op de emoties en gevoelens van anderen. Daarbij biedt ze de ruimte, en stemt ze vanuit rust af op wat nodig is.” ~ Anneleen

Weekend retraites met paardencoaching

 • Wil je vertragen en bewust stilstaan bij jezelf?
 • Wil je de connectie met jezelf en jouw lichaam herstellen en verdiepen?
 • Heb je behoefte om in de natuur samen met paarden te zijn?
 • En wil je de kracht van paardencoaching ervaren?

Kom dan een weekend op retraite bij de paarden.

Toegankelijke yogalessen in de natuur

 • Ben je op zoek naar helende yogalessen op een plek in de natuur
 • Wil je op diepgaande en ontspannen wijze de verbinding voelen met de natuur en met jouw lichaam?
 • Wil je je meer soepel en vrijer voelen in jouw lichaam?

Kom dan naar onze helende yogalessen, toegankelijk voor iedereen.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Wil je meer weten over mijn aanbod, laat dan hieronder je gegevens achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Of boek gelijk jouw belafspraak in via mijn online agenda.

Naam(Vereist)

Ik mail je binnen twee dagen terug om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

0
  0
  Jouw bestelling
  Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website