Wild Horses

Wild Horses is ontstaan na een ontdekkingstocht van vele jaren naar authenticiteit, naar manieren om dichter bij mijzelf te zijn en vanuit daar te leven. Deze ontdekkingstocht bracht mij bij de paarden. Paarden zijn pure en sensitieve wezens die mij alles leren over lichaamstaal, -bewustzijn en compassie; een zijn met alles wat er is.

Ook bracht deze ontdekkingstocht mij naar diverse Oosterse wijsheidsbronnen en leringen. Al deze lessen hebben mij tot een natuurlijke en geïntegreerde visie gebracht, onvertaalbaar naar een product, concept, idee of systeem. Paarden nodigen ons juist uit om het conceptuele denken, onze conditionering en pijn los te laten en ons te verbinden met de pure, rauwe maar o zo magische werkelijkheid van het nu. Vanuit daar ontstaat ruimte en begint het leven.

Achtergrond

Afgestudeerd als jurist heb ik vele jaren gewerkt als kandidaat-notaris, als vestigingsmanager en later als directeur van een stichting. Na de geboorte van mijn eerste zoon, sloeg ik een ander pad in. Ik volgde diverse scholingen en trainingen (zie hieronder).

Echter het meeste leer ik en heb ik geleerd van eigen levenservaringen, mijn cliënten, de natuur, de paarden en de pure wijsheidsleringen die overgedragen worden door mijn leraren van Stichting Living Awareness.

Workshop Balancing Relationships Epona Duitsland 2011
Basisopleiding Systemische Paardencoaching Bureau Wind 2012
Yin Yoga and Meditation Teacher Training Stillnessinyoga 2015 
Workshop Klaus Ferdinand Hempfling Denemarken 2015
The Heart Training (100 uur) Delight Yoga 2016
Verkorte Basisopleiding Paardencoaching Caprilli Coaching en Training 2016
Beroepsopleiding Transformatiecoach Academie voor Holistisch Coachen 2017
Healing Yoga Training Delight Yoga (50 uur) 2017 en 2021
The Mind Training Delight Yoga (100 uur) 2021
De herstel na seksueel misbruik Academie 2022

Eigen coachpraktijk met paarden 2012-heden
Re-integratiecoach UWV namens Caprilli Coaching & Training 2017-2022
Trainster Opleiding Paardencoaching en Trauma bij Caprilli Coaching & Training 2019-heden
Trainster Opleiding Paardencoaching de verdieping 2023-heden
Bestuur Stichting Living Awareness 2023-heden

REFERENTIES

“Het waren zeer leerzame, inspirerende en waardevolle dagen. Jubine neemt je mee in een warm bad waar alles er mag zijn. Voor mij past deze module helemaal in waar ik nu zelf sta en dingen ervaar. Meer lichaamsgericht en in het hier nu. Zeer waardevol om ook deze kant te onderzoeken en te ervaren, voor jezelf als coach, maar ook als je zelf in de bak staat. “

Er is geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan deze ervaring heb gedacht. Ik verbaas me nog steeds dat zaken minder diep raken. Het lukt me steeds beter om emoties van anderen bij hen te laten. Ik kan meer loslaten en durf meer voor mezelf te kiezen.

Marlon

Deel jouw referentie met ons

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website