Mijn verhaal

Als jong meisje stopte ik midden in een bos, ging op de grond zitten en zei tegen mijn ouders: ik wil hier voor altijd blijven. Hetzelfde gebeurde op een bergtop in de Alpen tijdens een vakantie. Ik was zo onder de indruk van het uitzicht en heb mij altijd erg verbonden gevoeld met iets groters. Op een diep niveau was er een immense rust en een diepe natuurlijke verbinding. Ook was ik een spontaan vrij wild kind, heel vrijgevochten, dicht bij de natuur en nergens bang voor.

De sterke band met paarden voelde ik al op jonge leeftijd. Het was moeilijk om te zien hoe paarden moesten leven, weggezet in stands, en hoe ze werden behandeld als ze zich ‘misdroegen’. Waar paarden een vrijer leven leidden, voelde ik me fijn en verbonden.

Sinds 2012 werk ik als paardencoach. Naast het volgen van de opleiding bij Bureau Wind tot systemisch paardencoach en tot transformatiecoach bij Academie voor Holistisch Coachen, heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen.

In combinatie met de paarden ben ik mij steeds meer aan het specialiseren op het vlak van traumawerk en een diep thuiskomen in jezelf.

Becoming wild again, is natural!

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over mijn activiteiten en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website