Leer mij alvast een beetje kennen

Sinds 2012 werk ik als paardencoach. Naast het volgen van de opleiding bij Bureau Wind tot systemisch paardencoach en tot transformatiecoach bij Academie voor Holistisch Coachen, heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen.

Als gecertificeerd paardencoach begeleid ik sinds 2017 re-integratietrajecten voor het UWV en geef ik sinds 2019 de Opleiding Paardencoaching en Trauma namens en bij Caprilli Coaching. Ook geef ik samen met Caprilli Coaching webinars over Paardencoaching en Trauma.

Daarnaast heb ik vele retreats en trainingen gevolgd op het vlak van healing yoga, chakrahealing, meditatie en yoga bij Satya en Sahaj van Pura Amrita. Alles wat we ervaren, voelen we in ons lichaam. In het hier en nu wordt de verbondenheid met alles in ons en om ons heen voelbaar. Vanuit het moment en in vertrouwen kan het leven zich spontaan en moeiteloos ontvouwen.

In combinatie met de paarden ben ik mij steeds meer aan het specialiseren op het vlak van traumawerk en een diep thuiskomen in jezelf.

Becoming wild again, is natural!

Referenties individuele coachingssessies


“De serene rust en kalmte van de paarden is direct voelbaar als je op het terrein staat. En dan dat uitgestrekte uitzicht. Zo ging ik in rust en vol vertrouwen het contact aan met Esha, een merrie, liefdevol begeleid door Jubine. In deze mooie verbinding voelde ik me veilig. Veilig genoeg om in mijn kwetsbaarheid te staan. Ik was in het hier en nu, met Esha. Zo voelt vriendschap en onvoorwaardelijk iets doen voor een ander. Wat een mooie ervaring!”
Litha ~ senior communicatieadviseur


“Ik heb de paardencoaching als zeer prettig en doeltreffend ervaren. De ervaring van in de natuur zijn met de paarden die op subtiele manier het juiste aanraken. Zonder veel te praten weet Jubine het juiste te zeggen, alsof het hele proces vanzelf gaat. Echt het voelen, in het hier en nu zijn staat centraal, de tijd staat even stil. Het heeft mij erg geholpen om nu mijn eigen pad te gaan en ik raad het iedereen aan.”
Sandra ~ coach & reiki behandelaar


“Jubine kan de boodschappen die de paarden geven op een duidelijke manier vertalen en ze beschikt over de gave om als het ware dwars door je heen te kijken. Hierdoor heeft ze mij in hart en ziel weten te raken. Ik ging met een enorm gevoel van innerlijke rust bij haar weg.”
Simone ~ charitymanager


“Er is geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan deze ervaring heb gedacht. Ik verbaas me nog steeds dat zaken minder diep raken. Het lukt me steeds beter om emoties van anderen bij hen te laten. Ik kan meer loslaten en durf meer voor mezelf te kiezen.
Marlon ~ projectadviseur

Wil je ook jouw ervaring delen dat kan hier.

Referenties Opleiding Paardencoaching en Trauma


“Wat is dit een mooie verdieping. Dit maakt mijn pakketje compleet. En een grote wens ging in vervulling om meer te leren over paardencoaching en trauma. De kennis, ervaring, zachtheid, humor van Jubine Nijmeijer gaf me de ruimte om volop te leren. Dank je wel daarvoor.”
Marie-José ~ paardencoach


“Dankbaar voor deze opleiding een verrijking voor jezelf en als paardencoach! Een echte must have als toevoeging aan de opleidingen die er al waren!”
Julia ~ paardencoach


“Heel erg bedankt Jubine voor het geven van deze mooie opleiding, jouw rust, veiligheid en dat alles er mocht zijn, maakte het 3 mooie dagen. Deze opleiding hoort gewoon bij de basisopleiding.”


“Een van de mooiere opleidingen voor paardencoaches denk ik. En zeker een opleiding die het waard is om bij het gecertificeerd paardencoachen te horen. Een opleiding die je naar je lichaam brengt. En daar te doorvoelen hoe je lichaam reageert, het gevoel er mag zijn, voor ontlading zorgt en ontspant. En veel nieuwe tools om te gebruiken in de bak bij de paarden.”
Linda ~ paardencoach


“Het waren inspirerende dagen! Vanuit je hoofd het echt gaan voelen in je lijf. Mooie tools gekregen om tijdens de sessies in te gaan zetten. Heel fijn hoe Jubine de dagen ingevuld heeft met haar kennis en kunde.”
Jacolien ~ paardencoach


“Het is echt een must voor iedere coach. De kennis die dit mee brengt voor je zelf en je cliënten. De ademhaling, de lichamelijke oefeningen en de tips voor trauma.”
Lisa ~ paardencoach

Deze opleiding geef ik bij Caprilli Coaching en Training. Klik hier voor de agenda met opleidingsdata.

Wil je ook jouw ervaring delen dat kan hier.

Referenties Traumaverwerking


“Ik heb, onder begeleiding van Jubine en met hulp van pony Misty, een hele grote ‘hobbel’ genomen door dwars door de pijn en wanhoop heen te gaan via mijn fysieke ervaringen en sensaties. Het níet weer ophalen, bespreken en doorleven van trauma’s, maar het wél bezig zijn met wat er op dát moment te voelen is, heeft me beter geholpen dan alle losse eindjes hulpverlening die ik tot dan toe ervaren had.”

Wat één sessie met een paard al niet voor resultaat kan hebben! Als ik nu de angst voel opkomen, of als ik nu een trigger of flashback heb, ga ik direct naar mijn lijf. Voelen wat daar te ervaren is en daarbij durven blijven. Het verrast me steeds weer dat de paniek weg lijkt te ebben, dat de ‘aanvallen’ steeds minder lang duren. Zo ontzettend fijn. Maar ook dat er nu ruimte is om oude vastgezette emoties ruimte te geven, dat er steeds stukjes ‘opgeruimd’ worden en dat ik meer ruimte in mij begin te voelen.”
Yvonne ~ oud-geüniformeerde


“Het begon met een slecht bericht wat een heftige verdrietige emotie veroorzaakte. Door de liefdevolle begeleiding haakte ik niet af en ervoer ik een heftige trilling bij mijn hart, wat voelde als een soort wervelstorm, die duurde voor mijn gevoel wel 10 minuten en ik kreeg het erg koud. Toen het trillen stopte, voelde ik mij totaal anders, lichter, alsof er een steen van mijn hart was afgehaald. De gevolgen zijn verbluffend, wanneer er een situatie zich voordoet waarin ik normaal gesproken getriggerd werd, kan ik nu normaal reageren, zonder dat mijn hele systeem op hol gaat. Gewoon fantastisch.”
Petra ~ paardencoach

Wil je ook jouw ervaring delen dat kan hier.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten en workshops? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, met aankondigingen en datums.

Ik doe niet aan spam, lees in mijn privacybeleid hoe ik omga met jouw gegevens

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website