Locatie

Wild Horses bevindt zich op een bijzondere plek dichtbij de randstad in de natuur. Op deze prachtig privé gelegen locatie tussen Rotterdam en Den Haag leeft een kudde van 5 paarden op een paddock paradise. De locatie is voorzien van alle gemakken, zoals een mooie workshopruimte, een overdekte coachgelegenheid en een bijzonder mooi uitzicht op een natuurgebied.

Onze paarden

Bij Wild Horses leven de paarden in een kudde. Het onderlinge sociale contact is essentieel voor hun fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Met de middelen die wij hebben, proberen we zo natuurlijk mogelijke leefomstandigheden te creëren.

Een paard, voorzien in zijn natuurlijke behoeftes kan zichzelf zijn en is uitgebalanceerd en krachtig.

Esha

Esha is een intelligente zorgzame merrie die graag haar tweebenige kuddegenoot geruststelt en troost biedt. Met haar zachte aanwezigheid brengt zij rust tijdens moeilijke momenten.

Dawn

Dawn is een eigengereide Schwarzwälder Fuchs/Rocky Mountain. Tegelijkertijd is hij gevoelig, heeft hij een groot hart en biedt hij met zijn aanwezigheid bescherming en kracht.

Milou (l) en Roos (r)

Milou is een bijzonder zachtaardige zelfstandige lieve Appaloosa minishet. Samen met haar half zus Roosje vormt zij een prachtig duo. Roosje is een gevoelige soms wat onzekere merrie die graag wil dat alles in harmonie verloopt.

August

August is een stoere Friese ruin. Hij maakt indruk met zijn grote verschijning en helpt met het doorbreken van blokkades op een diepere laag.

Onze binnenruimte

Naast de paarden en de prachtige buitenterreinen beschikken wij ook over een ruime lichte binnenruimte voor onze sessies en workshops.

Onze overkapping

Mocht het regenen dan houden we geen sessies in de bak of paddock, maar onder onze mooie grote overkapping met een prachtig uitzicht op het natuurgebied.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten en workshops? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, met aankondigingen en datums.

Ik doe niet aan spam, lees in mijn privacybeleid hoe ik omga met jouw gegevens

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website