Een op een coaching

Loop je tegen belemmeringen aan, heb je veel spanningsklachten, of ben je jouw richting kwijt? Merk je dat je steeds opnieuw vastloopt, voel je je onzeker, uit contact en niet in harmonie met jezelf en jouw omgeving?

Hervind jezelf met hulp van de paarden en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Toen ik begon aan het traject zat ik nog vol onverwerkte trauma’s en had ik een hart vol onopgelost verdriet en weggestopte twijfels. Ik omschreef mijzelf vaak als een ‘blok beton’, want ik wilde en kon gewoon niets meer bij mij binnen laten komen. En toen waren daar de paarden. Die mooie, lieve, imposante paarden. Die mij zonder oordeel en zonder twijfel lieten voelen dat ik er wel toe doe. Het was een ongelofelijke ervaring om te voelen hoe ze mijn verdriet en angst van mij over namen en -letterlijk- van zich af konden schudden. Ik kan vol overtuiging zeggen dat na de maanden therapie en coaching die ik heb gehad, ik een betere versie van mijzelf geworden ben. Dankzij de hulp van Jubine en de paarden was ik voor het eerst in mijn leven niet doodzenuwachtig toen ik aan een nieuwe baan begon. En soms, als ik toch eens een moeilijke dag heb en aan mijzelf twijfel, dan voel ik weer dat zachte duwtje de goede kant op van het paard in mijn rug: “Niet twijfelen. Je kunt het. Ik geloof in je.”

Laurens Jan

Traumaverwerking

Blijven ervaringen uit het verleden je achtervolgen. Raak je snel getriggerd, moe en gespannen? En lukt het niet om echt verder te komen. Dit terwijl je zo je best doet om voorbij de trauma’s uit het verleden te komen.

Overweeg je paardencoaching, maar weet je niet goed wat dit voor jou zou kunnen betekenen, of vind je het spannend?

Plan dan hieronder een vrijblijvende kennismaking met mij en de paarden in om te kijken of de klik er is om samen aan de slag te gaan.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Tijdens een live afspraak bij Wild Horses of via een belafspraak krijg je de gelegenheid om met mij kennis te maken. Als je hieronder je gegevens achterlaat, neem ik snel contact met je op. Of boek gelijk jouw belafspraak in via mijn online agenda.

Naam(Vereist)

Ik mail je binnen twee dagen terug om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website