BEDRIJVEN

Paardencoaching voor bedrijven

Paarden zijn altijd verbonden met het geheel. En kunnen helpen om bedrijven en teams natuurlijker te organiseren. Paardencoaching opent en verzacht de blik, brengt de mens achter de organisatie weer in beeld en brengt datgene dat onbewust zorgt voor constricties naar de oppervlakte waar het gezien, gehoord en op authentieke en natuurlijke wijze opnieuw geordend kan worden.

Loopbaantraject

Paardencoaching voor de gezonde werknemer

In loopbaantrajecten of coachingstrajecten begeleid ik jou om een betere balans te vinden qua werk en privé, om heldere keuzes te maken in jouw loopbaan en om hoofd en gevoel op een lijn te brengen.

Workshop In balans met Paarden

Inspirerend samenzijn met collega’s

Deze workshop is bedoeld om als collega’s op een andere en verfrissende manier met jezelf en met elkaar in contact te zijn. Deze workshop helpt je om inzicht te krijgen in jezelf en in de ander.

Teamcoaching

Voor balans en samenhang binnen teams

Teamcoaching met paarden is dé manier om te werken aan veiligheid, vertrouwen en verbinding binnen teams. Paarden als kuddedieren spiegelen feilloos de issues op het gebied van communicatie en samenwerking. Het samenzijn met de paarden en elkaar zorgt voor verbinding en duidelijkheid.

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten en workshops? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, met aankondigingen en datums.

Ik doe niet aan spam, lees in mijn privacybeleid hoe ik omga met jouw gegevens

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website