Wild Horses Paardencoaching | Dè plek voor bewustwording met paarden

In ons dagelijks leven regeert het hoofd. Bij Wild Horses luisteren we naar het lichaam. Met behulp van paardencoaching ontdekken we wie we zijn. Zo komen we tot diepere inzichten, bewustzijn en belichaming. Ontdek het zelf, op onze schitterende locatie in de natuur, bij en met de paarden.

Organisaties

Nieuw perspectief op de zaak

Onze trainingen en trajecten met paarden voor teams en professionals ontstijgen de ratio. Een unieke beleving die leidt tot unieke inzichten.

Paardencoaches

Ga de verdieping aan

Onze opleidingen voor paardencoaches zijn uniek in Nederland. Ze bieden een dieper begrip van paardencoaching en (lichaams)bewustwording.

Een op een

Herstel de connectie met jezelf

Bij Wild Horses kun je terecht voor een op een begeleiding, workshops en retraites om inzicht te krijgen en de connectie met jezelf te herstellen.

Yoga en retraites

Terug naar jezelf

De locatie, de natuur, de paarden… geen mooiere plek om tot jezelf te komen met ons aanbod van yoga, meditatie en retraites.

STILSTAAN MET PAARDEN THERAPIE

De wereld gaat snel, razendsnel; het draait veelal om verbeteren en vooruitkomen. Dit levert veel druk op. Er zijn steeds meer mensen die het tempo niet kunnen bijbenen en uitvallen.

Op momenten vertragen, stilstaan en terug gaan naar de oorsprong en dat wat essentieel is, is belangrijker dan ooit. Bij Wild Horses krijg je hier alle ruimte voor om tot jezelf, of als team, terug in balans te komen of jezelf als professional jouw bewustzijn verder te ontwikkelen.

WAAROM COACHING MET PAARDEN?

Paarden zijn geweldige dieren. Zij zijn sensitief, ontwapenend en onvoorwaardelijk. Zij zijn sociaal-emotioneel zeer intelligent en bieden troost en hulp waar nodig. Bij paarden zijn heeft een harmoniserende en integratieve werking.

Ze reageren op disbalans binnen ons innerlijk systeem, maar ook binnen het systeem van een familie/team/organisatie. Zij gaan direct naar de kern, naar dat wat echt belangrijk is. Coaching met paarden heeft daarom een diepgaand, helend en duurzaam effect.

GEÏNTEGREERDE AANPAK

Jubine heeft ruim 12 jaar ervaring op het vlak van paardencoaching en is de grondlegger van een natuurlijke somatische en integratieve werkwijze met paarden.

In haar aanpak komen Westerse en Oosterse benaderingswijzen samen. Denk hierbij aan transformatie-, paarden- en traumasensitieve coaching, als ook aan somatic experiencing, helende energie oefeningen, meditatie en werken met klank en beweging vanuit o.a. het Tibetaanse boeddhisme. Contact met de natuur en het lichaam staat hierbij altijd centraal.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zo kun je direct de ruimte en rust ervaren van deze bijzondere plek. We kijken samen wat de behoefte of hulpvraag is voor jezelf, jouw team, jouw collega’s of medewerkers en stellen een op maat traject of programma samen. Wees welkom!

REFERENTIES

“Het waren zeer leerzame, inspirerende en waardevolle dagen. Jubine neemt je mee in een warm bad waar alles er mag zijn. Voor mij past deze module helemaal in waar ik nu zelf sta en dingen ervaar. Meer lichaamsgericht en in het hier nu. Zeer waardevol om ook deze kant te onderzoeken en te ervaren, voor jezelf als coach, maar ook als je zelf in de bak staat. “

Er is geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan deze ervaring heb gedacht. Ik verbaas me nog steeds dat zaken minder diep raken. Het lukt me steeds beter om emoties van anderen bij hen te laten. Ik kan meer loslaten en durf meer voor mezelf te kiezen.

Marlon

Meer referenties

Wil jij meer weten?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden over mijn activiteiten en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestellingenTerug naar de website